Whisky and Food - letní menu

06.06.2013 18:30

Dne 6. června 2013 od 18.30 hodin pořádá Single Malt Whisky Club CR (www.smwc.cz) ve spolupráci s hotelem Hoffmeister v Praze (doporučen průvodcem Michelin pro rok 2012) ochutnávku skotské single malt whisky spojenou s pětichodovým degustačním menu. Pečlivě vybrané skotské single malt whisky budou párovány s jednotlivými degustačními chody připravenými šéfkuchařem hotelu Hoffmeister Petrem Johnem. Po uvítacím přípitku (Prosecco Borgo Molino Brut) a krátkém stylovém úvodu čeká návštěvníky večera následující menu:

 

Marinovaná kachní prsa v sójové omáčce a zázvoru, salát z fenyklu a červená cibule

Glendullan 12 let

Hráškové capuccino s mátou

Strathisla 12 let

Kambala pečená v lanýžovém másle, zelený chřest

Glenlivet 15 let

Kachní prsa v tymiánové krustě, smetanový fenykl, kachní jus,

Glenfiddich 18 let

Kávové créme brûlée s lesním ovocem

Kilchoman 2010 Winter Release

 

Večerem a světem skotské whisky bude provázet Václav Rout, předseda Single Malt Whisky Clubu CR.

Cena za ochutnávku (welcome drink, 5 druhů skotské single malt whisky - každý vzorek 0,02 l - a pětichodové degustační menu v 5* hotelu, espresso káva Lavazzo, Pilsner Urquell 0,33 l) - 990,- Kč (pro členy Single Malt Whisky Club CR - 900,- Kč).
 

 

Počet míst je omezen, proto si místa rezervujte co možná nejdříve na: event@hoffmeister.cz nebo telefonicky na 251 017 111

Fotografie použita dle Creative Commons mendhak  © 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode