Úvodní stránka>Whisky and Food - tentokrát párování whisky se sýry
Whisky and Food - tentokrát párování whisky se sýry
25.04.2013 19:00
Dne 25. dubna 2013 od 19.00 hodin pořádá Single Malt Whisky Club CR v klubu Whisky&Kilt, Legerova 26, Praha 2 další z tématických večerů z programu Whisky and Food. Tentokrát bude celý večer zaměřen na párování whisky se sýry. A co se bude ochutnávat?
Saint Nectaire Laitier
Glenlivet 15 let French Oak Reserva
Petit Cantal Jeune
Clynelish 14 let
Pur Brebis
Glenfarclas 21 let
Cheddar - Red Leicester
Macallan 18 let Fine Oak
Fourme d´Ambert
Glengoyne 17 let
Blue Stilton - tradiční britský sýr s modrou plísní, který jako by byl pro párování s whisky zrozen
Lagavulin 16 let
Cena za ochutnávku (stylový welcome drink, 6 druhů skotské single malt whisky, šest druhů sýrů, pivo Budvar 0,33 l) - 800,- Kč (pro členy Single Malt Whisky Club CR - 700,- Kč).
Po skončení večera je možno pokračovat v ochutnávce z nabídky více jak 200 druhů whisky v prostorách klubu.
Počet míst je omezen, proto si místa rezervujte co možná nejdříve na tel. čísle 608-077-322 nebo na e-mailu kilt@seznam.czZobrazit více