Whisky and Food v hotelu Hoffmeister

06.12.2013 12:41

Ve čtvrtek 19. prosince od 18:30 hodin proběhne v hotelu Hoffmeister (Pod Bruskou 7, Praha 1) další z pravidelných ochutnávek z programu Whisky and Food.  Menu ochutnávky, kterou povede Václav Rout, předseda Single Malt Whisky Club CR, je následující:

Dýňové cappuccino s praženýmí dýňovými semínky
Macallan Amber

Pečení šneci v bylinkovém másle
Glenmorangie Nectar d’Or

Pečený supréme z perličky,
pyré z pečeného česneku, restované lesní houby
Cragganmore 12 let

Hovězí pupek pečený do růžova,
šťouchané brambory s květákem, růžičková kapusta, bernská omáčka
Talisker 10 let

Vánoční puding
Balvenie Single Barrel 15 let(sud číslo 1430, lahev číslo 54)

Cena ochutnávky (včetně piva Pilsner Urquell a kávy) činí 1.190,- Kč (pro členy Single Malt Whisky Clubu CR - 990,- Kč)

Objednávky (jen do zaplnění kapacity) na event@hoffmeister.cz nebo telefonicky na čísle 251 017 111.

Těšíme se na setkání.

Fotografie použita dle Creative Commons mendhak  © 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode