Whisky and Food (Argentina) - ZCELA ZAPLNĚNO!!!

18.10.2012 19:00

Dne 18. října 2012 od 19.00 hodin uspořádal Single Malt Whisky Club CR ve spolupráci s hotelem Hoffmeister v Praze (doporučen průvodcem Michelin pro rok 2012) před zcela zaplěnou restaurací Adina v hotelu Hoffmeister ochutnávku skotské single malt whisky spojenou s pětichodovým degustačním menu - tentokráte se zaměřením na Argentinu. Pečlivě vybrané skotské single malt whisky bylo pečlivě párováno s jednotlivými degustačními chody inspirovanými tradiční argentinskou kuchyní a připravenými šéfkuchařem hotelu ve spolupráci s velvyslanectvím Argentiny. Po uvítacím přípitku (Prosecco Borgo Molino Brut) a krátkém stylovém úvodu čekalo návštěvníky večera následující menu:

Matambre
Rolovaný hovězí pupek se zeleninou a bylinkami
Aberlour, 10 let

Empanadas plněné hovězím masem
BenRiach, 12 let

Milanesas de Ternera
Smažený telecí řízek, bramborové hranolky, malý míchaný salát
Penderyn Pren Sieri (Sherry wood)

Hanger Steak
Hanger steak připravený na grilu, pečené brambory, onáčka Chimichurri
Highland Park, 12 let

Dulce de Leche Pionono
Roláda s mléčným karamelem, zmrzlina z vlašských ořechů
Macallan Fine Oak, 12 let

Večerem a světem skotské whisky provázel Václav Rout, předseda Single Malt Whisky Clubu CR, který vedle faktických informací seznámil návštěvníky i s mnoha legendami i historkami, které se k jednotlivým palírnám či skotské whisky obecně vztahují.

Cena za ochutnávku (welcome drink, 5 druhů skotské single malt whisky - každý vzorek 0,02 l - a pětichodové degustační menu v 5* hotelu, espresso káva Lavazzo, Pilsner Urquell 0,33 l) - 750,- Kč (pro členy Single Malt Whisky Club CR - 700,- Kč)

 
Po skončení večera až do pozdních nočních hodin někteří návštěvníci pokračovali v družné debatě.
 
Kapacita zcela zaplněna!!!

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode