Whisky polární výpravy Ernesta Shackletona

24.05.2012 19:00

Single Malt Whisky Club CR uspořádal pro své členy i pro širokou veřejnost dne 24. května 2012 v hotelu Hoffmeister, Pod Bruskou 7, Praha 1 ochutnávku repliky velmi unikátní whisky z výpravy polárníka Ernesta Shackletona. Whisky, kterou znovu vytvořil master blender společnosti Whyte and Mackay Richard Paterson, byla doplněna whiskami, z nichž byla tato replika vytvořena. Jednalo se o velmi unikátní zážitek, který se, už vzhledem k tomu, že prakticky celá produkce této nově vytvořené whisky je již vyprodána, nebude zřejmě opakovat.

A co návštěvníky této ochutnávky čekalo? Po welcome drinku (Prosecco Borgo Molino) a lehkém občerstvení přišla na řadu vlastní ochutnávka doplněná bohatým obrazovým i filmovým materiálem.

Ochutnávalo se:
Dalmore 15 let
Glenfarclas 25 let
Isle of Jura 21 let
Bruichladdich 18 let
a samozřejmě na závěr samotná replika whisky - MacKinlay´s Rare Old Highland Malt Whisky - British Antarctic Expedition 1907

Cena ochutnávky byla 950,- Kč (pro členy Single Malt Whisky Clubu CR byla cena 850,- Kč) a zahrnovala welcome drink, občerstvení, ochutnávané whisky a pivo či nealko nápoj.


Článek z ochutnávky naleznete na https://www.whiskyonline.cz/index.php?act=43&txt=text&ff=ochut

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode